Specialist in elektrotechniek

Home  >>  Specialist in elektrotechniek

Over Ons

Elektro Kersten is dé specialist op het terrein van elektrotechniek. Bij ons zijn alle elektrotechnische werkzaamheden in veilige en bekwame handen. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van elektrotechnische installaties, voor beveiligings-, intercom- en alarminstallaties, data- en telecommunicatie, domotica en zonnepanelen. Wij werken al jarenlang voor tevreden opdrachtgevers in geheel Zuid-Limburg.

Natuurlijk gaan we veel verder dan alleen de aanleg van deze systemen. Waar nodig geven we u graag advies over aanvullende zaken, mogelijke oplossingen en de combinatie van meerdere systemen. We hebben genoeg kennis en ervaring om u deskundig te adviseren en doen graag wat we kunnen om u een oplossing te bieden waar ú wat aan hebt. Lees hier hoe klanten de samenwerking met Elektro Kersten ervaren.

Op zoek naar een elektrotechnische installateur waar vakkennis, flexibiliteit en veiligheid de onbetwiste pijlers van het bedrijf zijn? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of kennismaking.